There was an error in this gadget

Tuesday, 27 September 2011

salam..bertemu kembali...okeyy..
ari nie aku nk crita pasal someone yg buat aku hpie dlm hidup aku..
aku bersyukur sgt dpt kenal sorang girl nie yg bnyak tlong n support aku xkira 
keadaan cm na pown...mst ampa suma tertanya2 kn spa girl tu..


nama girl tu Nurul Shafiqah binti Abdul Majid..aku pggl dia fiqa...nk kta cntek tu da la jugak tp aku xksah la org tu cm na...jnji ikhlas dgn apa yg aku ada...fiqa nie nmpak seorng pendiam,baek,muka nmpak cm kemelayuan jgk laa..aku ska ciri2 dia..msti ampa nk tgk dia kn...






                                                                       nurul shafiqah


hehhe...tu la dia...
skrang aku dh cpl ngn dia...aku untung sgt2 bila dia kta "u are my first n last cpl"
perhhh...best sgt2 bila aku dgr dia kta cm tu..aku mmg serius dgn dia skrang...

lgpown mmg  nie last lover aku n aku xnk cri laen dh..aku syukur dgn apa yg aku ada..
hehehe,...

fiqa ada bg aku sumthing yg buat aku xlupa dia...benda tu xla seberapa sgt harga dia tp sgt bermakna...dia bg key chain cpl..hehehe...smpai skrang aku smpan benda uh n jga elok2..xnk hilang laa...




                                                                  key chain couple


hehee....byk benda aku blajar bila aku dgn dia...dia pown dpt than dengan perangai aku n aku pown bleh than dengan dia...aku dpt trima dia dlm hidup aku n insyaallah kalu da jodoh, x kemana la suma tu...hehe...


27 september 2011...
cukup 8 bulan aku cpl dgn dia...aku mmg syg dia sgt2...xterluah aku ckap kt dia suma uh..
mmg aku xkan sia2kn dia n aku tau dia sorang girl yg baek..


selama 8 bulan dgn dia..agak merata la aku g dating dgn dia...bkn tmpat tertutup coz xnak org fkir bkn2 nnt bila kmi kuarr...dating kt tmpat org rmai yg kmi leh nmpak org n org leh nmpak kmi..hehehe


                                                          tasik jitra(naik bot pusing tasik)


                                                     tasik jugak...dok tepi tu jaa..


hurmmm...dh laa...aku dh xlrat  bercrita pnjang...apa2 pown,nnt jer la aku cter lg pasal dia nie..tggu la episode seterusnya..
hehehe...


apa2 pown doakan la kebahagiaan kmi...

1 comment:

  1. blogwalking~ hahaha
    amboiiii, bkn main kecik lg font tu =,="
    sweet cite ko...smoga kekal! :D

    ReplyDelete