There was an error in this gadget

Sunday, 9 October 2011

TERkiLAn

salam...
hurmm...aku sedey sgt bila jd cm nie..aku cuba untuk jga ati semua org..aku cuba untuk pham semua org..aku try bg sronok pada semua org even awek aku xpenah dpt cm nie..aku snggup korban mcm2 n aku turut ja apa yg dia nk..aku try buat.kadang2 smpai aku menyusahkan mmber aku coz aku nk bg dia hpie juga...aku sgt hargai dia coz dia byk tolong aku..aku xpenah lupa apa yg dia buat..aku mmg nk balas blik selagi aku mampu..mmg aku xpenah lupa jasa bila da org tlong aku..aku akn layan dia lebih dri mmber2 aku yg laen..aku juz xnak dia ckap yg aku org yg x kenangkan jasa...mmber2 aku yg laen byk tlong aku n aku tlong diorg blik..
aku tau aku nie xla baek mna..aku juz bleh bg org hapie dgn apa yg aku mmpu jaa..mmg aku nk semua org hpie ble da dgn aku..setakat wang rnggit tu aku berkira sgt..bleh cri kalu xdak tp sronok tu yg ssh nk cri...

aku minx maaf kalu dia terbaca...bkn aku nk cri pasal,nk gadoh2,nk bermasam muka, tp aku nk dia pham aku jugak..aku bkn xnk bawak kuar g mne2 bila aku kuar tp aku juz ada motor jaa..bleh naek 2 org..yaa..mmg dlu aku bleh bwak skali tp aku jd segan blik bila aku kerap2 minx tlg mmber aku sgt2..diorg pown nk rehat jugak coz dlu aku kerap menyusahkan diorg...aku kalu ada kereta mmg aku akn bawak sekali..aku xkesah even bila aku dgn awek aku skali pown..skit aku xterasa tergnggu tmbah aku lg seronok bila ramai2..bru bleh buat story bila nk smbang2 nnt..yee..mmg aku nk privasi jugak kdang2 tp kalu aku nk tu aku gtau laa...aku bkn jenis nk org pham aku ke apa...aku nie malu tu sikit,tak malu tu byk..aku ckap jaa kalu aku nk n aku ckap ja kalu aku xnak...tu jerr...

aku agak kecewa gak la bila jd cm niee..yee..mmg dia ada ckap dia bosan dok sini tp aku try uat dia rsa hpie dok sni..aku try uat dia rsa nk dok sni smpai hbs blajar n enjoy dgn kawan2 baru...aku try nk tunjuk tmpat2 menarik kt area utara nie coz utara nie bleh diktakan kawasan aku laa...byk aku tau suma tu...tp apakn daya,aku juz ada motor jaa...kalu aku ada kereta mmg aku bawak dh...aku nk semua org enjoy dgn aku..kdang2 smpai aku letih n skit2 badan tp dh mmber ajak..aku ikot jer laa coz aku xnak terlepas apa2 cerita nnt...hurmmm...aku xtau laa nk uat cm naa..kalu aku minx maaf pown cm xde makna jer...aku juz nk dia pham pa yg aku ada..mmg la da mmber tp mmber pown da awek msing2 kn...mmg la awek mmber aku nie suma jauh2 tp xkan aku nk ajak mmber aku buat kerja blkng awek diorg...nnt kantoi mmg susah laa...datang msalah lg...tu laa,kalu aku da kereta sendri mmg aku bwak dh tnpa menyusahkan mmber2 aku...biar aku letih n penat sgt2 pown xpe jnji mmber aku x suma uhh...aku xkesah...

jadi,aku xtau nk ckap cm na dh laa....aku kdang2 rsa serba slah blik aku kuar x bwak dia...mmg aku nk bwak tp aku bermotor jaaa....aku xkesah bila aku kuar dgn awek aku kalu da org nk ikot..aku nie bkn jnis org yg suka berprivasi sgt...aku nk org tau apa aku buat...bila bercrita baru la org akn percaya..aku bkn suka buat2 cerita...hurmmm...aku xtau nk xplain cm na lg..aku minx maaf sgt2 buat dia rsa cm tu...aku try sedaya upaya aku untuk buat senua org hpie dgn aku...aku bkn jnis pentingkan dri sendri....aku bkn org yg cepat lupa jasa bila da org tlg aku...yee...mmber penting dlm hidup aku...da apa2 masalah,mmber aku cri n minx pendapat diorg n tlg aku solve kn...awek pown penting juga tp xsuma dia dpt tlg aku bila aku da msalah...dua2 aku syg n dua2 aku xnak kehilangan....

okey laa...aku dh xtau nk ckap cm naa...apa2 pown aku xnk kehilangn mmber wlau seorang..da pepatah mengatakn 'kawan biar beribu,musuh jgn dcri'...aku minx maaf sgt2 buat smpai dia tersa smpai cm nie...mmg aku dh agk slama nie bila aku berdua'an..aku minx maaf sgt2..aku xnak dia bermasam muka n xbercakap dgn aku...aku nk kwan dgn dia..aku selesa kwan dg dia...so,always be friend k...aku try buat bg sma2 hpie erk...

p/s:aku minx maaf sgt2 terpksa batalkn hasrat dia....
p/s:aku minx maaf sgt2 coz bg dia menyesal..
p/s:aku minx maaf sgt coz dpt kwan cm aku yg xseberapa..
p/s:aku minx maaf sgt coz xdpt penuhi permintaan dia...
p/s:aku minx maaf sgt coz buat dia rsa cm tu...

aku syg kawan2 aku dlm hidup aku....

No comments:

Post a Comment